Braziliaanse studenten op bezoek bij RAU

Vandaag bezocht een groep van 40 bouwkunde studenten van de Braziliaanse universiteit UniCEUB onder de leiding van ex-collega Walter Ewoud van Schaijk het kantoor van RAU. Gedurende een twee weken lange reis door Duitsland en Nederland hebben de studenten zich verdiept in de praktijk van duurzaam bouwen.

Afgelopen weekend bezocht de groep o.a. het door RAU ontworpen Christiaan Huygens College in Eindhoven – de recent opgeleverde eerste energieleverende school in Nederland. Vandaag gingen de studenten in gesprek met RAU collega’s Marijn Emanuel, Dennis Grootenboer en Mirjam Schmull. Gespreksonderwerp was niet alleen het energie aspect van duurzaam bouwen, maar vooral ook duurzaam materiaal gebruik, hergebruik en Cradle to Cradle in de bouwpraktijk. Met dit bezoek komt een einde aan de twee weken lange reis door Europa. Wij wensen een goede terugreis!

3-reacties op “ Braziliaanse studenten op bezoek bij RAU ”

 1. Ewoud van Schaijk zegt:

  Beste Marijn, Kaan, Dennis en Mirjam,

  Via deze namens de groep heel hartelijk dank voor de fantastische ontvangst.

  Veel groeten

  Ewoud van Schaijk

 2. Juliana Lima zegt:

  This office inspires me!Thanks for attention.I carried the words and concepts to Brazil :)

 3. Lígia zegt:

  Thank you for providing us more knowledge for our profissional and life future. It was great learning with you all.

Reageer op dit bericht